Президентът Румен Радев под карантина!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ето какво крият от нас и се случва с Президента ни.

Страхотен скандал гърми в Естония покрай визитата на Румен Радев там и очакваните му днес срещи с колегата му и други официални лица от правителството.

Както ПИК съобщи по-рано те са били отменени, но от „Дондуков“ 2 бяха лаконични, че това дължи на усложнената обстановка заради пандемията. Съвсем друга обаче се оказва истината, която е разкрита в местно издание на руски език, а по-късно протвърдена и от Интерфакс

Според информацията официалните събития, планирани за днес са отменени поради контакта на българския държавен глава с носител на коронавируса.

Информацията гласи, че Радев е бил в контакт с носител на COVID-19. Това е станало още преди да пристигне в Естония. 

Там научили за това в понеделник следобед, след като по-рано той присъства на инициативата „Три морета“. Новината е съобщена моментално и официално от пресслужбата на кабинета на естонския президент. Въпреки това у нас се крие. Още вчера в Естония са предприели всички необходими мерки, а българската делегация е била изолирана в хотел.

 

Именно зарад това Радев не е присъствла на вечерята на срещата на върха на Инициативата „Три морета“ снощи. Виртуалната среща на върха се проведе в Талин в понеделник. На нея присъстваха държавните глави на Източна и Централна Европа, германският президент Франк-Валтер Щайнмайер и държавният секретар на САЩ Майкъл Помпео.

Всички те обаче участваха виртуално, а на място пристигнали само президентите на Полша и България Анджей Дуда и Румен Рад Днес Радев имаше срещи с естонския президент Керсти Калюлайд, премиера Юри Ратас и председателя на Рийгикогу Хен Пъллу които до една бяха отменени.

Румен Радев тайно на море в ЦаревоПрезидентът и първата дама се пекли на див плаж На кратка тайна морска почивка в първите дни на септ…Oct 5 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!