Пригответе си парички. Идва ново бъркане в джоба. Смяна на водомери и топломери до

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

Нови разходи и то немалки се задават за хиляди домакинства в България.

Предстои смяна на отчитащите устройства с нови електронни.

След 25 октомври уредите върху радиаторите, индивидуалните топломери и водомерите за топла вода с изтичащ срок трябва да се подменят с такива за дистанционен отчет, предаде Нова телевизия.

Кръвта вода не става: 8-годишният син на Милен Цветков тръгна по стъпките на баща сиДепутатите трябва да са умни и добри, да се избират чрез кастинг и с тест за интелигентност. Това ка…Sep 26 2020vijti.com

Най-масовата подмяна се очаква през 2024 г., когато изтича срокът на почти половината (48%) от устройствата. До 2027 г. пък всички трябва да са от новия тип. Преди 5 години Коста Грозданов и съседите му от столичния квартал „Овча купел” казват сбогом на изравнителните сметки за парно и топла вода. Като подменят всички уреди за отчет във входа с дистанционни.

„Така по-лесно се хващат некоректни съседи, които се опитват да манипулират, новите топломери не могат да се манипулират – може да се разбере кога е свален радиатор и т.н.”, коментира той, като допълва, че според изчисленията му фактурите вече са далеч по – справедливи.

Вода от праз: Кажете сбогом на холестерола, диабета и излишните килограми без особени усилияВода от праз: кажете сбогом на холестерола, диабета и излишните килограми без особени усилия Курса н…Oct 10 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!