ТЪЖНО: Юксел Кадриев се изповяда за покойната си любима

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Емоционален срив преживява водещият на новините по Би Ти Ви Юксел Кадриев. Телевизионерът заменил светския живот с молитви заради загубата на любимата му жена Диди Янкова, с която имаха дългогодишна връзка.

Красивата варненка почина през 2018 г., след като не успя да се пребори с коварния рак. Две години след нейната смърт Юксел пазеше абсолютно мълчание и не намери сили да изкаже мъката от загубата си публично. В навечерието на нейния рожден ден преди седмица Кадриев обаче публикува откровена изповед, посветена на любимата му: „Има дни, в които хората се раждат. Има дни, в които хората си тръгват.

Недоволни зрители: Докога Юксел Кадриев ще срича в ефир?Юксел Кадриев губи все повече фенове сред зрителите заради зачестилите гафове в ефир. Иначе атрактив…Jun 27 2020vijti.com

Има и такива дни, в които тези, които са си тръгнали, се връщат. Има дни, в които безгранично те обичат. Има дни, които безпощадно те завличат. Има дни, в които хората пристигат. Има и такива дни, в които хората се вричат! Има и прекрасни дни. Като ден на слънчева гара, на която идват и потеглят най-различни влакове, пълни с любов. Какво се иска от теб ли? Нищо повече от това да бъдеш на перона, с куфар, удобен в ръка, за да можеш, когато твоят влак пристигне, да се качиш и да попътуваш до най-красивите места на света. И до най-красивите дълбини на сърцето и душата си. С някого. Заедно. Иначе си прецакан. Има и такива дни… Но каквито и да са дните, никога не забравяй да им се наслаждаваш, защото рано или късно ще осъзнаеш мъдростта, с която те даряват! С други думи: Благодари за всичко и за всеки ден, в който дишаш!

Благодари на хората, които са се родили. Благодари и на тези, които са си тръгнали твърде рано и в неподходящо време! Училището на живота не гали – то раздава най-здравите шамари. Да. Има и такива дни. Единственото, което трябва да оставяш след себе си, е благодарност! Другото е вятър! Благодарност!!“, написа Юксел.

По-късно той добави още няколко реда към откровенията си: „Любовта наподобява Господ. За Господ трябва да си винаги готов, защото не знаеш в кой час ще дойде Той. Любовта идва винаги когато вече нищо не очакваш. Изненадващо. Изведнъж. Ей така. С цялата си сила и мощ. Бам! БАААМ!!! Но пък е божествена. Е… Понякога по същия начин и си тръгва от теб, но поне вече знаеш, че съществува и че я има. Затова и Го наподобява“.

Близки до тв звездата разкриват, че след смъртта на последната си приятелка Юксел не бил готов за нова връзка. Преди да пресекат пътищата си с варненката Диди, а после болестта ѝ да му я отнеме, новинарят претърпя и друго разочарование – с бившата му съпруга Бонка и майка на единствената му дъщеря Габриела преминаха през тежък развод и дълго време спореха за правата над общото им дете.

Юксел Кадриев не стъпва на гроба на последната си любов, Яна Маринова ридае за приятелката сиВодещият на новините по Би Ти Ви Юксел Кадриев не е стъпвал на гроба на последната си любов – варнен…Jul 16 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!