Ученичка от Пловдив изчезна, оставила писмо, че ще се самоубие

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

18-годишната ученичка София от Пловдив е изчезнала безследно тази сутрин, научи „Марица“. Родителите и близките я търсят под дърво и камък.

София се е изпарила в района на пловдивския квартал „Кючук Париж“.  Тя е ученичка в ЕГ „Иван Вазов“. Според запознати, не е имало видима причина за действията ѝ, не е имала проблеми с родителите.

Майката на ученика, който се самоуби: Благодаря ти за 15-те години, които ни подариМайката на ученика, който се самоуби преди дни в двора на Английската гимназия в Русе, написа разтър…Jan 23 2020vijti.com

Близките са притеснени и поради факта, че след себе си ученичката е оставила писмо, в което заявява, че иска да сложи край на живота си.

София е висока около 160-165см, с руса коса и светли очи, но не е ясно с какво е била облечена.

„София е изключително спокойно и кротко момиче! Моля, някой ако я види, да се обади на тел: 0895734476 – Петя, 0899141920 или 0897941517“, зоват в социалните мрежи близките ѝ.

Полицията е уведомена за изчезналото момиче.

Осинових съученик на сина си, който беше зарязан от родителите сиЗа първи път видях Рони на 9-ия рожден ден на сина ми. Евгени беше поканил няколко свои съученици, з…Jul 7 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!