Не съм вярвала, че ябълков пай се прави толкова лесно, иначе досега щях постоянно да правя

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кой не обича ябълков пай ? Пък и сега точно е сезона на ябълките и тепърва ще има доста. Затова и днес сме ви подготивили страхотна, вкусна и лесна за приготвяне рецепта за бърз ябълков пай

Торта с бишкоти и сладко от череши: 15 минути и сте готови!Торта с бишкоти и сладко от череши без печене Фантастична рецепта за бърз и много вкусен десерт, на…Jul 6 2020vijti.com

 

БЪРЗ ЯБЪЛКОВ ПАЙ

СЪСТАВКИ

300 мл мляко
200 г пшенично брашно
100 г захар
2 големи ябълки
2  яйца
канела и ванилия на вкус

 

Бърз ябълков пай

Реално всички е супер просто.

Просто слагате пълнежът в специална форма и добавяте тестото. След това те се сервират на масата в същата форма. Както се досещате, единствената разлика е в името. А сега подготовката.

Първо пригответе тестото. Това е лесно. Първо смесете брашното, захарта и ванилията заедно, след това разбийте яйцата и разбъркайте до гладка смес. Сега налейте млякото (между другото, можете да използвате и нискомаслена сметана) и разбъркайте. Тестото е готово.

Изберете по-красив съд. Керамика, стъкло, емайлирани съдове – всичко ще свърши работа. Намажете го с олио и наредете ябълките, които преди това трябва да се нарезали на малки филийки. Поръсете ги с канела и по желание захар. Излейте отгоре готовото тесто.

Поставете бъдещия пай във фурната! Работна температура 190-200 градуса по Целзий, но се уверете, че температурата е адекватна. Не знаем възможностите на вашата фурна. Ябълковият пай трябва да е във фурната за около 45 минути.

Трябва да се сервира топло, с чай или кафе.

Бързият ни ябълков пай се прави лесно! Напишете в коментарите как се справяте, ще бъде полезно за нас да разберем за това. Приятен апетит и благодаря, че останахте с нас!

Обожавам я тази торта- само 3 съставки, а се топи в устата. Може да си я направиш по всяко време Продукти: 300 гр. бишкоти 1 каф. ч. кафе (сварено и охладено) домашен крем или купешки Шоко…Jun 24 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!