ВИДЯЛА ЖАБАТА… Сашо Кадиев оплю протестиращите

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Верен на приказката за жабата, която видяла, че подковават вола, Сашо Кадиев, водещ на „Преди обед“ по бТВ, емоционално и превъзбудено заяви от екрана, че ненавижда протестиращи, които хвърлят бомбички и камъни по полицаите. „Горките полицаи, трява да търпят подобна агресия, вместо да арестуват и тези да бъдат осъдени. Краен съм и не понасям такива неща“, заяви синът на Катерина Евро.

Сашо Кадиев оцеля след тежка операцияЗдравословни неволи от година насам са налегнали упорито Сашо Кадиев. Наскоро водещият на „Преди обе…Mar 9 2020vijti.com

„Ама разни протестиращи, нали, ако не са по правилата, да се намесва полицията. Така го разбирам“, изрепчи се Сашо. Останалите в студиото, включително партньорката му Деси Стоянова, се опитаха възпитано и аргументирано да му обяснят, че правилата се отнасят за всички и когато полицията използва сила срещу мирни граждани нещата също не са наред. Не го убедиха обачеи Кадиев продължи да напада протестиращите и да защитава с плам и жар полицията.

Минути след това Кадиев отново се върна на темата за протестите, защото, както сам обясни, в мрежата моментално бил засипан с въпроси и несъгласия по отношение на категоричната му позиция. Поизплашен и раздразнен от бързата реакция на зрителите, той се опита да обясни, че не бил разбран правилно. Който иска можел да си протестира, ама по правилата. Не харесвал провокаторите.

Жената на Сашо Кадиев пипна Covid-19Жената на Сашо Кадиев е болна от коронавирус, научи Lupa.bg от свой човек в Би Ти Ви. От няколко дни…Apr 15 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!