С лечението на дядо Митко със сол и зехтин забравяте за болките с години!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Става въпрос за една изпитана народна масажна смес, приготвена от сол (може да ползвате морска сол ако желаете) и нерафинирано растително масло. Лечебната рецепта може да се прилага веднага за целия период на лечението, пише evolife.bg.

За приготвянето на сместа са ви необходими 20 супени лъжици зехтин или нерафинирано слънчогледово олио и 10 супени лъжици сол.

Суровата салата от краставици за зимата за тези, които обичат да похапват пресни зеленчуциСурова салата от хрупкави резенчета краставици, сладък лук, пикантен чесън, мариновани в малко оцет …Jul 24 2020vijti.com

Ето как да си направите лечебната смес за лекуване на остеохондроза на врата или остеопороза:
Приготвяне:

Нужен ви е стъклен буркан, в който да смесите олиото/зехтина и солта в него. Затворете буркана и след няколко дни ще имате своя лек – светла маслена смес, готов за употреба.

Употреба:

Втривайте енергично сместа в болезнените места по гръбначните прешлени всяка сутрин. Започнете с 2-3 минутен масаж и след това удължавайте постепенно времето с по 2-3 минути на ден докато достигнете до 20 минути време за масажиране. Увивайте врата си с топла хавлиена кърпа след като приключите с масажа.
При този масаж е възможно леко раздразване на кожата. Затова е важно след всеки масаж да избърсвате кожата със суха кърпа, както и да нанасяте бебешка пудра.

Резултатът от 10-дневното лечение е подобряване регенерирането на хрущяла и на костната тъкан, както и стимулиране на кръвообръщението. След 8-10 процедури ще почувствате радикална промяна.
Освен това, масажът активизира притока на кръв в шийната част на гръбначния стълб, премахва главоболията и подобрява зрението, и всичко това се дължи на факта, че тялото се освобождава от токсините и метаболизмът се нормализира.

Макар и рядко, но все пак може да усещате леко виене на свят и сънливост по време на процеса на изчистване. Това лечение на остеохондрозата/остеопорозата е ефикасно и не е придружено от странични ефекти. Дава високи резултати.

Ванга оставила ужасно предсказание за коронавирусаНови твърдения, че известната българска гадателка е предвидила епидемията в Китай и е прогнозирала п…Jul 24 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!