Страшна гръмотевична буря в България. Хората са в ужас. Мълния удари къща

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мълния запали покрива на къща в Мездра, научи агенция BulNews.
Инцидентът е станал преди минути, вследствие на силна гръмотевна буря, която се извила над железничарското градче малко след 12.30 часа.

Радослав Бимбалов: Тоталитаризмът не е лош спомен за България. Той е лоша реалност. Историята с “Осемте джуджета” е нова. Приомите са сходниНе стихват коментарите около днешното включване на Бойко Борисов във Фейсбук, който заклейми „тотали…Aug 23 2020vijti.com

Една от падналите мълнии запалила покрива на къща на улица ”Асен Златаров” №8 и свидетели веднага подали сигнал на спешния телефон.
Минути след съобщението на мястото пристигнали екипи на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ и полицейски патрул.

Благодарение на проливния дъжд и своевременната намеса на пожарникарите, силните пламъци, излизащи от покрива, са потушени.
Материалните щети по жилището са в процес на установяване.

Германски депутат: Системата в България е пропита от корупция. Хората с право се вдигат срещу мафиятаБорисов се опитва да запази властта си, приближени нему олигарси контролират медиите, а съдебната си…Aug 22 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!