Адвокат Екимджиев: Борисов няма морално право да предлага промени в Конституцията

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Отдавна е време за промени в Конституцията, но не по инициативата на премиера Бойко Борисов. Конституцията е обществен договор между гражданите и държавата. Не е логично и не е морално хората да сключват най-важния за бъдещето си договор с човек, който бих нарекъл патологичен лъжец. Това заяви адвокат Михаил Екимджиев в ефира на bTV по повод предложението на министър-председателя за свикване на Велико Народно събрание и внасяне на нова конституция.

Официално: Борисов няма как да има чекмедже пълно с пачки по 500 евро. За 10 години има влог от 200 000 лева Това сочат данните от годишните имуществени декларации в регистъра на Комисията по противодействие …Aug 16 2020vijti.com

“Колко души, гласували за Борисов и ГЕРБ преди 3 години и половина със сигурност биха изразили същото доверие и сега? Имаме исторически опит – на 9 декември 2015 г. Борисов и ГЕРБ тарикатски измамиха не само своите коалиционни партньори, но и българските граждани за обещаната тогава реформа в съдебната система. Беше постигнато коалиционно споразумение, то беше прието на първо четене. И между първото и второто четене то беше подменено.

През това време премиерът риташе топка с “Бистришките тигри”, подчерта той и попита какво пречи на Борисов да се отметне от думите си, както е направил преди пет години“, допълва Екимджиев.

PETEL.BG

Дядо Николай: Борисов, със смелост и чиста православна вяра, защити българската църква от Дявола Пловдивският митрополит Николай похвали българската държава в лицето на министър- председателя Бойк…Aug 16 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!