Зара се събра с Божков в Дубай?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Участничката в първия „Биг Брадър“ в България Зара е отишла при Васил Божков в Дубай, такива слухове достигнаха до Lupa.bg. Макар риалити героинята да твърди, че е в Бахрейн, това е за заблуда, а всъщност от месец се намира в Дубай, където живее при своя спонсор.

Както сайтът ни писа, избягалият милиардер е спонсорирал престоя на брадърката Зара в Ню Йорк и обучението й в тамошна школа по актьорство. Той толкова си паднал по бисексуалната красавица, че я превърнал в своя официална метреса, по която харчел крупни суми. Известният със страховития прякор Черепа хазартен бос с 19 обвинения, имал слабост към брюнетката, с която и до днес е в топли отношения. 

След като разбрала, че Божков е в Дубай, където преди живееше Светлозара Трендафилов, както е истинското име на красавицата, тя веднага се свързала с Черепа и започнали да поддържат връзка. Не след дълго хазартният бос поканил бившата брадърка при себе си.

Зара се прочу от първия сезон на „Биг брадър” в края на 2004 г., когато бе само на 21. В Къщата под зоркото око на камерите тя прави секс първо с мъж, а после и с жена. Нашумяла с разкрепостената си сексуалност варненката бързо се впусна в светския живот у нас. Една от най-дългите й връзки бе с бизнесмена Христо Сираков, по-известен като Ицо Стоте манекенки, но тя го заряза, за да учи актьорско майсторство в Ню Йорк. 

Оказа се, че образованието й в САЩ е струвало 46 000 долара – сума, която платил не Ицо Стоте манекенки, а милиардерът Васил Божков. 63-годишният олигарх години наред бе сочен за най-богатия българин, а състоянието му се оценява между 1 и 3 милиарда лева.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!