Божков: Днес ще кажа цялата истина! Борисов ще бъде свален!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Обвиняемият бизнесмен Васил Божков обяви във Фейсбук, че в понеделник (1 юни) ще разкаже вместо приказка истинска история за Али Баба. В публикация с видео той казва, че „преди десет дни Deutsche Welle публикува приказка за Али Баба. Хунтата се скри и замълча.

6 въпроса към Гешев от Димитър Стоянов: Кога ще публикувате чатовете на премиера, министри и депутати с Божков?Главният секретар на президентството Димитър Стоянов отправи остри въпроси във фейсбук към главния п…Jul 15 2020vijti.com

Утре Али Баба ще ви разкаже истинската история.“ Посланието явно е съобщение, че ще направи нови разкрития. Препратката с Али Баба е към анализ на Даниел Смилов от 21 май за „Дойче веле“ – „Да проверим версията на Божков“. В него той пише:

От няколко седмици Божков, който се укрива в Дубай използва социалните мрежи като медиа и разпространява през тях части от документи, разговори, новини и дори шеги. През статуси той реагира и на събития от деня. В събота напр. по повод отговор от прокуратурата, че финансовият министър Владислав Горанов е разпитван (Повече – тук).

На няколко пъти той прави и предварително съобщение какво ще покаже на следващия ден.

Връщат Божков в България с белезнициВ близките седмици избягалият в Дубай бизнесмен Васил Божков най-вероятно ще кацне на родна земя с б…Jul 14 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!