Съдебно-медицинската експертиза: Студентът Евгени Мирчев е бил абсолютно жестоко самоцелно пребит от полицаите

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Излезе съдебно-медицинската експертиза на пострадалия от полицейсно насилие в протеста на 10 юли студент в Хага Евгени Марчев, обяви в публикувано в профила си във „Фейсбук“ видео председателят на „Да, България“ Христо Иванов.

Битият от полицаи студент Марчев: Сложиха ни петима в килия за двама, в „Пирогов” държаха на легло момче с белезници на ръцете и кракатаВ килия за двама ни сложиха петима, имаше две легла, а бяхме петима, разказа в „Лице в лице” по БТВ …Jul 17 2020vijti.com

От нея се виждеа, че той е получил множество травми от абсолютното самоцелно жестоко пребиване от българската полиция. И днес Борисов вместо да се извини, обяснил как дядото на това момче му попречил да иде да учи в чужбина. Това е върха на цинизма и пълната загуба на адекватност“, казва Иванов в записа от протеста, предаде Дневник.

„Борисов, подай си оставката и не се превръщай във втори Орешарски и да подобриш неговия рекорд по безочие и пълна липса на морал и отговорност“, призова той премиера.

Борисов за бития студент: Неговият дядо комунист не ни е дал да учим в БрюкселБойко Борисов коментира протестите в страната, на които присъстват много млади хора, някои от които …Jul 19 2020vijti.com

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!