Деси Радева обра овациите със прекрасната рокля на Българска дизайнерка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Първата ни дама Десислава Радева посрещна съпругата на македонския президент Мая Иванова в елегантна рокля в два нюанса на синьото и бяло.
Роклята е българска, произведена в Русе. Марката е „Бобо Зандер“.
В онлайн магазина на бранда в момента тя е на разпродажба – намалена е от 179 на 125 лв.

Аделина Радева напусна Нова телевизияЕкранната половинка на водещия на сутрешния блок на Нова Виктор Николаев си тръгва. Аделина Радева н…May 29 2020vijti.com

Дамска програма организира съпругата на президента Десислава Радева за гостенката си от Македония Мая Иванова, докато мъжете им водеха държавни разговори.

Двете първи дами разгледаха Националната художествена галерия и Етнографския музей, а след това Радева показа на гостенката си по-известните сгради в центъра на София. Двете присъстваха на литургия в катедралния храм „Св. Ал. Невски“.

Радева заведе Иванова и в къщата-музей на Никола Вапцаров.

Мая Иванова е почитателка на поезията, затова Радева й бе приготвила подарък – антикварно издание с българска поезия на македонски език. В томчето са събрани произведения на големи български поети като Валери Петров, Борис Христов, Блага Димитрова, Атанас Далчев, Христо Фотев и др.

А къщата на Вапцаров не бе избрана случайно – да се види откъде са корените на поета, след като в Македония от години върви спор в опит той да бъде изкаран македонец.

Деси Радева със саркастичен коментар за СРС-тата с президентаСъпругата на президента Румен Радев направи първи коментар на разпространените вчера от прокуратурат…Jan 29 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!