Борисов: България е в първата тройка с най-добри финанси. Няма неразкрито убийство. Не е удоволствие да си премиер. Кой е по-опитен от нас?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„България е пример за финансова стабилност, страната ни влезе в Банковия съюз и чакалнята на Еврозоната. В първата тройка сме на държавите с най-добри финанси. Вътрешният министър положи огромни усилия – няма неразкрито убийство, няма поръчителство за побой над журналисти и да не е разкрито“, обяви премиерът Бойко Борисов след коалиционния съвет, цитиран от „България он Ер“.

Той подчерта, че Маринов е полагал огромни усилия за обществения ред, въпреки че стана ясно по какви сценарии се развиват провокациите в протеста.

Пуснаха нов запис от дома на Бойко Борисов. Виждат се ясно пачките в чекмеджетоСайтът на журналистката Веселина Томова АФЕРА пусна видео от покоите на премиера. „За всички, които…Jul 16 2020vijti.com

„Емил Караниколов – министърът на икономиката, 3 години способства за повишаване на БВП. Рекорден ръст на инвестициите и рекорд на БВП. Гротеска е, че партия като БСП може да иска вот на недоверие. Мотивите им са изсмукани от пръстите. От тях нула свършена работа за кризата в Перник“, заяви още премиерът.

„Сега едни хора са недоволни от едно, други – от друго. Като гледам лицата на протестите – познавам ги всичките. Не си представям и държавата да се управлява от такива хора. Тя ще катастрофира мигновено. Убеден съм, те са управлявали. Служебно правителство – абсурд“, категорично заяви министър-председателят.

Борисов подчерта, че трябва да се мисли какво ще правим ноември, декември, в чии ръце ще гръмне кризата.

„Ще пострада народът. Да не би да е удоволствие да си премиер? Да не би да е много приятна работа? Кой от тези на площада е по-опитен от нас. Когато моята партия ми поиска действия, аз ги привеждам в изпълнение, затова съм поискал оставките от името на ГЕРБ, не че са лоши, а са сочени само с пръст. Не трябва да се раздвояваме. След вота ако искат, трябва да кажат как виждат минаването през тази икономическа криза и медицинска, която ще се създаде?“, попита премиерът.

Кабинетът „Борисов“ извади нови правила за изчисляването на пенсиитеНови правила за преизчисляването на пенсиите предлага Министерството на труда и социалната политика …Jul 16 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!