Привърженици на ДПС бранят брега на плажа в Росенец. Не допускат граждани, пристигнали с лодки и корабчета

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Привърженици на ДПС в момента не разрешават на граждани, както и на екип на „Дневник“, пристигнали по море, да слязат на брега на плажа в Росенец.
В същото време стана ясно, че

Любомир Йорданов: Днес напускам ГЕРБ. Идеята се изгуби някъде. Призовавам за проверка на „Росенец“, но не фиктивна като на АлепуПредседателят на синдикалната организация в Дирекция ”Национален строителен контрол” Любомир Йордано…Jul 10 2020vijti.com

Кматът на Бургас Димитър Николов е разговарял с директора на ОДМВР в града по повод масовото плажуване в парк „Росенец“, съобщи самият той в профила си в социалните мрежи. По думите му няма да има промяна в допускането на организаторите на протеста на плажната ивица.

Ето какво обяви той:

„Току що разговарях с директора на ОД на МВР Бургас, за да поискам допускане на организаторите на протеста до зоната в парк Росенец. Не са допускани и общински съветници.
Комисар Сотиров заяви, че той носи отговорност за безопасността и с цел да няма сблъсъци на етническа основа няма да допусне промяна на предварително определения от полицията план за безопасност“.

Гешев: Претъсват се два кабинета в Президентството. Ситуацията на Росенец ми е странна. Няма да се намесвамеДва кабинета са претърсвани в президентството, разкри главният прокурор Иван Гешев. Въпреки че не да…Jul 9 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!