Протестиращи пред МС искат оставката на правителството

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Протест с искане за оставката на правителството беше организиран пред Министерския съвет от Движение „Заедно“. Според недоволните граждани страната ни е най-корумпираната в Европейския съюз, предава БНР.

Ананиев забранил протестите. Пуснаха жалба в съдаБългарският хелзинкски комитет (БХК) оспорва пред Върховния административен съд заповедта на министъ…May 20 2020vijti.com

Корупцията по високите етажи на властта е очевидна за всички, заявиха от движение „Заедно“. Те настояват за промяна на сегашната система на управление и европейски доходи и за българските граждани, обещаха да сложат край на криминалния преход у нас.

 

В писмо до Иван Гешев протестиращите настояват главният прокурор да започне разследване на всички сигнали за злоупотреби от страна на управляващите като в него са приложили и данни за нарушения, с които движение „Заедно“ разполага.

В протеста се включиха и от „Нов пенсионерски съюз“. От там обявиха, че един милион пенсионери получават пенсии в размер на 363 лева месечно и изчислиха, че с тези средства разполагаемият им доход на ден е 12 лева и нарекоха това геноцид. Пред МС беше открит и паметник на корупцията.

Уволниха протестиращата медсестра Мая Илиева и от Белодробната болница Протестиращата мeдицинcкa cecтрa Мaя Илиeвa e увoлнeнa и oт Бeлoдрoбнaтa бoлницa в Coфия. Зa тoвa …Jun 4 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!