Румен Радев: Мутренска държава. Хиляди българи емигрираха, а сега напуска и бизнесът

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Кой нормален инвеститор ще вложи парите си в България, когато вижда, че тук се погазва законът.

„Кой нормален инвеститор ще вложи парите си в България, когато вижда, че тук се погазва законът. Хиляди българи емигрираха, а сега ще започне да напуска и бизнесът“, коментира президентът Румен Радев.

По думите му властта крачи към пропастта.

Бареков: Семейство Радеви ми попречи да съм посланик в КубаБившият евродепутат Николай Бареков изригна с нова порция сензационни новини. Оказва се, че Бареков …Jun 26 2020vijti.com

Той посочи, че в България има пробив на сигурността в управлението на държавата в лицето на министър-председателя и по този начин върху страната ни се лепва едно позорно петно.

 

„Такъв имидж ни представя като мутренска държава и срива усилията и лишенията на цяло едно поколение за нашата евроинтеграция“, каза Радев, който в петък посети старините в първопрестолна Плиска.

„Ежедневно чуваме декларации от прокуратурата как имат еднакъв подход независимо от социално и обществено положение. Което наистина гали ухото. Но тези думи ежедневно катастрофират в действителността, защото виждаме как се прилагат абсолютно селективен подход и двойни стандарти – и по отношение на казуси, и по отношение на тяхното хвърляне в публичното пространство и по отношение на тяхното криене“, коментира Радев.

„По този начин се създава недоверие у хората за прокурорски рекет. С такъв тип отношение не може да цари справедливост“, добави държавния глава.

При посрещането си в старопрестолна Плиска президентът каза:

„Това е свято място за всички нас, оттук започва БългарияПлиска е символ на величието на българската държава и нашата духовна мощ. Затова от уважение към нашите предци, аз мисля, че трябва да влагаме повече разум, просветеност и отговорност. Историята, която виждаме тук, ни задължава“.

Румен Радев се раздели с ДесиславаДрама по върховете на държавата – президентът Румен Радев се е разделил със съпругата си Десислава, …Jun 17 2020vijti.com

Източник:дунавмост
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!