Кисело мляко с ленени семена сутрин-две добри причини да го правите

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

До 25-годишна възраст тялото ни има време да натрупа много ненужно и този „запас“ ще се увеличава само всеки ден. Тежестта от токсините и мастния слой кара тялото да остарява по-бързо, засягайки предимно стомашно-чревния тракт, сърдечно-съдовата система и кожата.

За да се предотврати това, има много начини за прочистване на тялото. Предлагаме ви едно от най-меките: въвеждането в диетата на напитка, която действа като четка за стомаха. Състои се от два прости компонента – ленени семена и кисело мляко.

От червата ви ще се изсипят 8 кг отрови като идзползвате този метод В червата на всеки от нас има 15 килограма отрови, които водят до тежки заболявания, затова систем…Jun 25 2020vijti.com

Какво почиства напитката

От всички млечни продукти, само истинското кисело мляко може да създава приятелска флора в дебелото и тънкото черво. Ето защо не само киселото мляко, но и айряна носят ползи за тялото.

Ленените семена съдържат омега-3 мастни киселини, които разтварят фекални камъни и лекуват лигавиците. Само че пълнозърнести или грубо смлени семена работят като четка за стомаха. Подувайки се, те го изпълват, създавайки усещане за ситост за дълго време и в същото време почистване на чревната стена.

Пийте за отслабване

Консумацията на кисело мляко с лен стимулира тялото да отслабне, регулира нивата на холестерола в кръвта и нормализира липидния метаболизъм. За ефективно почистване на стомашно-чревния тракт, възстановяване и загуба на тегло е изключително важно да пиете напитка според специална програма, която ще намерите в края на статията. Този метод ще бъде подходящ за тези, които забележат следните здравословни усложнения:

възпалителни процеси в дихателната система; възпалителни процеси на стомашно-чревния тракт (гастрит, язви); колит; заболявания на пикочно-половата система; наднормено тегло;

Курсът на детоксикация на организма

Програмата е предназначена за 21 дни. Ако отдавна не сте организирали „общо почистване“ на стомаха, препоръчително е да го повторите след 2 седмици. И за да поддържате ефекта, който трябва да се връщате към курса на всеки шест месеца.

  • Първа седмица: за закуска пийте 100 мл кисело мляко с 3 с.л. ленени зърна (по-добре е да ги смилате в хаванче непосредствено преди ядене).
  • Втора седмица: 100 мл кисело мляко с 6 ч.л. ленени семена за закуска.
  • Трета седмица: 150 мл кисело мляко с 9 ч.л. ленени семена за закуска.

Тренирайте се да изпиете чаша гореща вода 40 минути преди да започнете тялото (както знаете, рано сутринта тялото ни не е готово да усвоява храната и има нужда от помощ). Не забравяйте, че това трябва да е единствената ви закуска! Ако киселото мляко със семена през нощта не е показало такава ефективност, по-добре е да се почерпите с протеинова вечеря от пилешки гърди или яйца.

Дори и да започнете да дъвчете супена лъжица ленени семена преди закуска, това вече ще даде резултати – полезен съвет за поддържане на резултата след почистващ курс.

Смъртта идва от червата-Доктор Оханян говори за най-важното за всеки човек Марва Оханян е лекар натуропат, биохимик с 45-годишен опит в медицинското лечение и лабораторните …Jun 7 2020vijti.com

ЗАЖЕНАТА

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!