Племенникът на Тодор Живков: Не съм задържан

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Не съм задържан, оказвам пълно съдействие. Това коментира племенникът на Тодор Живков и заместник-министърът на околната среда и водите Красимир Живков, който беше отведен от сградата на министерството от специализираната прокуратура. Придружаваше го зам.-шефа на службата Ангел Кънев.

Чалга песен за Тодор Живков и местните избори провокира политиците ВИДЕО„Другарки и другари “ е най-новият проект на набралия популярност изпълнител AX Dain , който се радв…Oct 17 2019vijti.com

Специализираната прокуратура отново са в МОСВ. След водите темата е отпадъци – рециклиране, изгаряне. От два месеца дирекцията ни отговаряме за отпадъците. Всичко, което е необходимо, ще го предоставим, добави Живков.

По-късно през деня ще има изявление от прокуратурата. Тя проведе акция сутринта, като пред къщите на Живков в Правец и Ботевград имаше жандармерия. Според информацията до момента става въпрос за боклука, внесен у нас от Италия. По същия казус по-рано днес започна обиск в офиси и жилища на известните предприемачи братята Атанас и Пламен Бобокови.

Внукът на Тодор Живков агитира с пура в уста: „Изберете Тошо! Нема да е лошо”Тодор Славков, внук на комунистическия лидер Тодор Живков, заимства фраза от покойния си дядо, която…Oct 1 2019vijti.com

ЛУПА

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!