Топастрологът Павел Глоба-Най-късно до 29 май животът им ще се преобърне-3 зодии, които ще се къпят в пари и щастие

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

От днес само за няколко дни – до 29 май, животът им ще тръгне към по-добро. Щастието ще им се усмихне и животът им ще се превърне в приказва“, заяви астрологът Павел Глоба.

Той поясни, че тези представители на хороскопа ще станат галеници на съдбата.

Ето кои са четирите зодии, чиито живот в края на май ще се превърне в приказка според Павел Глоба:

Астрологът Василиса Володина съобщава на 4 зодии: очаква ви голяма сума пари и шеметен успех от 10 до 19 януариМоже би никой не се съмнява във факта, че материалното благополучие е важен компонент на щастливия, …Jan 10 2020vijti.com

Телец
През третото десетилетие на месеца Телецът си струва да обърне внимание на развитието си в професионалната сфера.

Ще се почувствате комфортно на работното си място. В края на месеца най-накрая може да получите така жадуваното повишение.

От днес до 29 май за вас идва много успешен финансов период. Гответе се и за големи материални триумфи. Най-накрая ще бъдете финансово стабилни и вече няма да се тревожите за парите си.

Продуктивният и целенасочен Телец най-накрая ще получи своята независимост и дългосрочна финансова стабилност. В допълнение – това е добър период и за успешното развитие на романтичните ви отношения.

Близнаци
Ако досега ви се струваше, че нещата не вървят както ви се иска, то не се притеснявайте. В края на май всичко ще се подреди – както в работата, така и в личния живот, че и във финансов аспект. Важно е да започнете ясно да си поставяте конкретни цели. Важно е всички стари въпроси и задачи, които ви мъчиха, да бъдат приключени, за да освободите вътрешния си потенциал.

Павел Глоба е категоричен, че Близнаците ще имат всички шансове да подобрят значително материалното си благосъстояние. Очакват ви невиждани успехи в работата, а от там и във финансовото ви състояние.

От днес до 29 май Близнаците трябва да се готвят за всякакъв вид победи. Може и да не вярвате, но и в любовен аспект ще ви чакат много успехи. Изненадващо ще постигнете хармонията и щастието за които толкова отдавна мечтаехте.

Водолей
Астрологът Павел Глоба е категоричен, че от днес до 29 май Водолеят ще изживее най-приятните си мигове за тази година. Вярвайте, че съдбата си знае работата и работи във ваша полза. Основното е да покажете твърдостта на характера си и да не се страхувате да вземете конкретни решения.

Рисувайте, пейте, пишете или танцувайте, ако изведнъж се почувствате вдъхновени. Възможно е да не постигнете нищо гениално и/или конкретно, но ще станете уверени в себе си и ще използвате тази енергия в професията си, а да не забравяме и че ще станете по-щастливи.

Междувременно ще общувате с човек, който оценява вашата личност и ще ви помогне да разкриете най-добрите черти на личността си. Основното е да не го отблъсквате от страх да не се сближите прекалено, а да оставите тези отношения да се развиват. Знайте, че ако го допуснете, то така ща дадете път на любовта в живота си.

Новолуние в Телец – отваря се магически канал между нас и Вселената. Пожелай и ще се сбъдне! Настъпи един наистина магичен момент от гледна точка на астрологията – Новолуние в Телец . То дойд…Apr 23 2020vijti.com

ZAJENATA

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!