Министър Ананиев поясни кога отварят детските градини и яслите:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Един от най-важните въпроси за всеки родител с малко дете е: кога ще започнат работа детските градини , респективно яслите? На този въпрос частичен отговор даде тази сутрин здравният министър Кирил Ананиев :

Детските градини и ясли остават затворени на този етап заради високия риск за здравето на децата. В момента и щабът, и правителството, обсъждат въпроса, но считаме, че на този етап не е дошъл моментът да отворим детските градини и детските ясли, каза Ананиев на редовния брифинг в Министерския съвет.

Внасят подписка с искане за оставката на Кирил Ананиев В понеделник в Министерския съвет ще бъде внесена подписка с искане за оставката на министъра на з…Apr 27 2020vijti.com

„Предполагам, че ще бъде една от следващите наши стъпки, но трябва да сме сигурни.

Ако рискът при децата е налице, не трябва да има никакъв компромис“, допълни министърът на здравеопазването . Той призна, че обратно на решението на нашата страна, в другите европейски страни отварянето на градините е една от първите стъпки.

„Събирането на толкова много деца, връщането им вкъщи, контактите им с родителите, връщането обратно в детските градини, крие огромен риск“, категоричен е Ананиев. „Ето защо не взимаме такова решение“, аргументира се той.

УВОЛНЕТЕ министър Ананиев!От обявяването на извънредно положение държавата се управлява със заповеди на министъра на здравеопа…Apr 25 2020vijti.com

Източник: зажената

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!