Мега купон за Милен на „Градина“ след карантината

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Семейството на Милен Цветков, който беше погребан днес, се съобрази с мерките срещу разпространението на коронавируса и на церемонията не присъстваше никой, освен най-тесния семеен кръг.

Лора Кpyмова: Заpади тези, които помогнаxа, Милен Цветков не cи отиде междy ламаpинитеБеше много леко да се работи с Милен Цветков. Той употребяваше иронията си във всички ситуации. Би я…Apr 26 2020vijti.com

Днес го изпратиха само първата му съпруга Дана и дъщеря й Калина, които пристигнаха от Нидерландия, втората му жена Ивета, майка на сина му Боян, и шепа роднини. След като опасността от заразата отмине, семейството ще организира среща с всички, които го обичаха, за да почетат паметта му.

Все още няма конкретни планове, но вероятно сбирката ще е край морето, на любимата на телевизионера „Градина“, научи Lupa.bg. По ирония на съдбата убиецът му Кристиан също често отдъхва там в последните години.

Колеги и приятели на загиналия навръх Великден Цветков се кълнат, че през лятото, стига генералите да позволят, ще вдигнат нечуван купон в памет на култовия телевизионер. Според тях точно по такъв начин би предпочел да бъде изпратен Милен, а не със сълзи и венци.

Източник: ЛУПА

Репортерът с прощално ВИДЕО за водещия Милен Цветков„Направих това видео, защото имам нужда да си споделя болката и защото искам сина ми да го гледа еди…Apr 26 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!