Един от най-принципните и строги магистрати в Пловдив – съдия Елена Захова, не издържа на думите, изречени от депутата Лъчезар Иванов по адрес на сина му и му отговори подобаващо.

Парламентаристът се разграничи от детето си с аргумента, че му било от първия брак и не поддържал контакт с него от години. Младежът е пътувал в аудито, което уби журналиста Милен Цветков. Захова, известна с едни от най-тежките си, но справедливи присъди, е меко казано, учудена от разсъжденията на депутата. Тя постна на личния си профил статия, в която Иванов се отрича от сина си. И му отговори подобаващо. Ето пълния текст, написан от съдия Захова.

Даниел Петканов: Милен Цветков беше моят най-добър приятел, по-голям брат и втори баща (Снимки)„Едни от бичовете на нашето съвремие са фалшът, лицемерието и мързелът. Моят най-добър приятел беше …Apr 20 2020vijti.com

„не поддържам отношения със сина ми от 12 години…..моля медиите за разбиране към мен и новото ми семейство“.

ЕЕЕЕЕЕ, не!!!! До момента никога не съм коментирала житейски ситуации, по които предстои произнасяне от съд.

Но съдържанието на тази статия ме изкара от равновесие. В съдебната зала съм срещала хора с различни професии, морал, житейски драми – връхлетели ги или предизвикани от тях. Впечатляващо е поведението на родителите – те ВИНАГИ са зад детето си, независимо какво престъпление е извършило.

Подкрепят го. Майката- емоционално, бащата- сдържано. И това е дължимото поведение. Спрямо детето – ти, който си му дарил живот и възпитание,за да му покажеш, че колкото и да е сбъркало, то си остава твоето дете, пораснало, самостоятелно, сгрешило, но все така обичано от теб. Спрямо другите – за да покажеш съзнанието, че този изправен пред съда човек е създаден от теб, плод е на твоите грижи, ценности, усилия, че ти поемаш своята отговорност за възпитанието, което си /не си/ дал. Поеми своята отговорност, М–-0!!!! Какво прави през последните 12 години като родител, не знаеше ли, че е ТВОЕ задължението да възпиташ детето си???!!!

Появи се видео от зловещата катастрофа, при която загина журналистът Милен Цветков. На кадрите се вижда как аудито на Кристиан Николов връхлита – внезапно и безпощадно, колата на Цветков и буквално го помита.

Трагедията е огромна, но е можело да бъде още по-голяма. В този момент по пешеходната пътека са минавали пешеходци, се вижда от кадрите. Джипът убиец минава на сантиметри от майка с дете, хората дори отскачат и започват да бягат. Цяло чудо е, че аудито не е помляло и тях.

Адвокати на убиеца на Милен Цветков спешно прехвърлят имоти и фирмиТрима адвокати на семейството на надрусания убиец на Милен Цветков – Кристиян Николов, по спешност с…Apr 20 2020vijti.com