Бенатова: Това момче уби Милен, но други го свалиха от екран

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Това момче уби Милен. Но други го свалиха от екран. Тогава вестниците не се надпреварваха да пишат. Живият Милен не беше интересен.

Това написа във фейсбук журналистът Миролюба Бенатова за убития снощи в катастрофа Милен Цветков.

Милен Цветков с пророчески думи няколко месеца преди инцидента: „Не ми се умира между някакви ламарини“! И още: Вчерашният Великден бе почернен от една голяма загуба за света на журналистиката у нас – в нелеп …Apr 20 2020vijti.com

„Тези, които опитаха да приключат журналистическия му път след един анонс за остров, са същите, които позволиха господството на мощните коли, арогантните синчета и офшорната реалност на политическата „бедност“. Ще ви гони и на сън!“, казва още Бенатова.

И допълва: „Пожелавам ви да срещате въпросите на Милен непредвидено. Да ви изкача от сенките на измислените ви прикрития. Да ви гони с усмивката си. Да му искате прошка, но никога да не я получите. Защото го заслужавате. Ада на собствените си постъпки!

Дара Екимова с разтърсващи думи за Милен Цветков и покойния си бащаПевицата Дара Екимова, която е дъщеря на Ива Екимова и загиналият при катастрофа музикант Дими от Сл…Apr 20 2020vijti.com

Източник:лупа

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!