Николай Бареков контра на щаба: Защо укрихте хинина? Ген. Мутафчийски, пуснете го в аптеките, за да няма интубирани (ВИДЕО)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

От месец призовавам да се пусне хинин в аптеките, но не бях чух. Отидоха си млади хора, които се самолекуваха вкъщи по две седмици, за да чуем днес признание от щаба и от големи болници, че хининът е единственото средство, което помага и в извънболнични условия при заболяване от коронавирус. Това, което аз казах, беше моят опит, който имам като дипломат в Африка и Азия от ЕС в много тежки райони, където има малария, ебола, хепатит и всякакви коронавируси. Затова дадох съвет, че с това трябва да се лекуват хората“.

Публикувано във факти.бг: Адвокат Гунчева подаде сигнал срещу Борисов, Ананиев и Мутафчийски за всяване на паникаАдвокат Елена Гунчева подаде сигнал в прокуратурата срещу премиера Бойко Борисов, министъра на здрав…Apr 15 2020vijti.com

Това заявява бившият евродепутат Николай Бареков в свое видео послание във фейсбук. Той разкрива, че лекарите в Брюксел са му давали да пие именно хинин превантивно при пътуванията си в опасни трети страни.

„Приятели, изгледайте внимателно и споделяйте това видео! В него разказвам всичко за ползите от хинина и показвам всички негови разновидности!

Мощно натискайте Щаба да пусне спешно хинина в аптеките, за да се лекуваме още при първите симптоми на коронавирус и да не стигаме до болниците да мрем и да ни „интубират от вратата“, като днес призна генерал Мутафчийски.

Винаги пръв съм казвал истината на народа си и затова ме отстреляха от политиката. Но после винаги са правили това, което казвам , но …с огромно закъснение!“, пише Бареков в пост към видеото си и дори показва няколко вида лекарства на хининова основа, като дава и съвети за тяхната употреба.

„Аз съм бил на мисии в Западна Африка, Азия – Индия, Китай и дори Хаити, места, които вашите любими политици няма да им мине през акъла да посетят. Там бях с лекари от СЗО, които имат капацитет и познания, за да влезем заедно в огъня с ебола, малария, денга и всички останали 18 варианта на коронавируси“, уточнява бившият евродепутат. Той призовава ген. Мутафчийски да пусне в аптеките хининови препарати и смята, че така няма да се стига до тежко болни случаи на коронавирус и интубация на пациенти, повечето от които след това умират.

Ето и видеото, което Бареков споделя във фейсбук профила си и с което разбуни социалните мрежи и събра стотици гледания за часове:

Мутафчийски заплаши хранителните магазини със затваряне Предположихме, че около Великден ще има пик на заразените и очакванията ни се оправдаха. Това каза…Apr 16 2020vijti.com

Сподели: Tweet
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!