Заведение в Ключук Париж отвори врати нелегално и дори предостави алкохол на клиентите си. 49-годишният собственик на кафе- аперитив на улица „Тодор Александров”, отключил заведението и посрещнал клиенти. По време на проверка от страна на МВР, униформените заварили 10 лица, консумиращи алкохол.

Кривата в Европа тръгва надолуИспания, Италия, Франция, Германия съобщават за по-малък брой заразени Над четвърт милион в света са…Apr 6 2020vijti.com

Собственикът е задържан в ареста и срещу него е започнало бързо производство.

В същото време асеновградчанин напусна дома си, въпреки, че е поставен под карантина. В документацията пред РЗИ – Видин, мъжът посочил, че в срока на предписанието ще пребивава на улица «Хан Аспарух» в село Конуш, но при съвместна проверка се оказало, че лицето е нарушило карантината.

Минути преди полунощ пък на едно от КПП-тата в Асеновград, водач на БМВ бил спрян за проверка. Той се държал неадекватно и това наложило тест за употреба на дрога. Оказало се, че мъжът е седнал зад волана под влиянието на канабис.

„Българската“ улица в Лондон: шест български бизнес-заведения, разположени в близост едно до другоШега няма. Ако тръгнете надолу по голямата пазарна улица на североизточния лондонски квартал Waltham…Jan 22 2019vijti.com

Източник:трафикнюз