Теория на конспирацията: Бил Гейтс ни маркира с невидим знак на ръката

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Бил Гейтс е разработил система за световно ваксиниране и маркиране на хората с невидим знак на ръката – така наречения цифров сертификат quantum tattoo, което в съчетание с 5G ще позволи контрол над хората и масова манипулация. Цели се намаляне на населението и продължителността на живота в световен мащаб и в България“. Листовки с такова конспиративно съдържание заляха през последните седмици не само социалните мрежи, но и пощенските кутии на софиянци от различни райони на столицата, научи Lupa.bg.

5G мрежата настъпва в Пловдив! Сложиха първите антениПо време на извънредното положение в затворените молове се извършват тестове на новите 5G клетки за …Apr 9 2020vijti.com

Странното писмо, на което с големи букви е изписано „Внимание“ разкрива какво се случва, докато всички сме затворени вкъщи. Най-страшното според авторите на тази теория на конспирацията е, че ни ваксинират срещу COVID-19 и по този начин ни маркират. Покрай вината на милиардера-основател на „Майкрософт“ е намесено и внедряването на 5G системата в България.

В листовката се твърди, че ни отнемат правата и принудително ни карат да си стоим вкъщи „с цел унищожаване на икономиката и независимите доходи на хората, за да се съгласят доброволно да бъдат ваксинирани и маркирани с цифров сертификат.“

Според конспиративния призив се използват тестове, които дават грешна информация за броя на жертвите от Covid-19, за да се предизвика световна паника.

Името на Бил Гейтс беше намесено в множество конспиративни теории за появата и разпространението на коронавируса в световен мащаб.

Фондацията на американския милиардер и на съпругата му Мелинда беше обвинена, че е предвидила „до 65 милиона смъртни случая“, свързани с опасен вирус, по време на симулация на пандемия. Любителите на конспирациите твърдят, че основателят на „Майкрософт“ стои зад епидемията, за да продава своя ваксина. От 2017 г., заедно със съпругата си Мелинда, Бил Гейтс влага средства в програми, чиято цел е да намалят заразните заболявания и да повишат качеството на здравеопазването в развиващите се държави. Наскоро пък Бил и Мелинда Гейтс дариха 100 милиона долара за изследвания и създаване на ваксина срещу коронавирус, което бе обявено като част от искането на Световната здравна организация (СЗО) за 675 милиона долара в глобален принос за борба с разпространението на болестта.

През октомври 2019 г. Центърът за здравна сигурност на Университета „Джон Хопкинс“, Световния икономически форум и Фондация „Бил и Мелинда Гейтс“ бяха домакини на събитие, наречено Събитие 201. По този случай медицинските експерти провеждат симулация, която анализира потенциалната заплаха от коронавирус

Учението се фокусира върху готовността да се противодейства при извънреден случай на тежка пандемия, но не са правени прогнози за броя на смъртните случаи в реалния живот, твърдят инициаторите. „Въпреки че нашето учение включваше нов фиктивен коронавирус, данните, които използвахме за моделирането на потенциалното въздействие на този фиктивен вирус, не са подобни на nCoV-2019“, заявиха от „Джонс Хопкинс“.

Любителите на теориите на конспирациите посочиха и една любопитна реч на Бил Гейтс от 2015 г., в която той направи мрачна прогноза, а речта бе озаглавена „Следващата епидемия? Не сме готови“. „Ако нещо убие над десет милиона души през следващите няколко десетилетия, това най-вероятно ще бъде силно заразен вирус, а не война – не ракети, а микроби. Инвестирахме огромно количество пари в ядрени оръжия, но сме инвестирали много малко в система за спиране на епидемия. Не сме готови за следващата епидемия“, каза тогава Гейтс.

„Ами, целта на речта през 2015 г. беше правителството да свърши необходимата работа, за да е готово за следващата епидемия. Това означава, че щяхме да можем бързо да диагностицираме заболяването, много бързо да разполагаме с лекарство и дори с ваксина – с всички тези неща – много по-бързо в сравнение със сега“, заяви преди дни милиардерът филантроп.

Според него животът ще се нормализира след като се осигури ваксина за всички. „В Африка имаше епидемия от ебола, която трябваше да ни накара да се подготвим. След това имаше епидемия от Зика. Като за респираторна пандемия обаче мащабите са наистина големи, не сме виждали подобно нещо през последните сто години“, каза още Гейтс.

Позовавайки се на мерките, взети от страни като Китай и Южна Корея, той изрази оптимизъм за възможността епидемията да бъде овладяна със строги карантинни мерки и ефективна система за правене на тестове. Гейтс обаче не очаква „завръщане към нормалния живот, докато не се сдобием с феноменалната ваксина или с лечение, което да е над 95% ефективно“. Отразявайки прогнозите на здравни специалисти и световни лидери, Гейтс предположи, че решение няма да има през следващите 18 месеца.

5G мрежата сее смърт в природата (ВИДЕО)В социалните мрежи от цял свят заваляха сигнали за това колко смъртоносна за природата е новата 5G м…Apr 7 2020vijti.com

Източник:лупа

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!