Как се отразява извънредното положение на София?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

София осъмна пуста днес. Моловете в големите градове, включително и в София, остават затворени, а ресторантите ще работят без клиенти. Може обаче да се правят доставки по домовете при сериозни хигиенични мерки.

Бензиностанции, хранителните магазини и аптеки ще са отворени. Хората очакват да има сериозни икономически последици, след като бяха затворени заведения и други развлекателни места. Във вчерашния ден опустя и бул. „Витоша“, където има много заведения.

103-годишна жена се възстанови от коронавирус за по-малко от седмица 103-годишина жена от Китай се е възстановила от коронавируса за шест дни след обстойно лечение в У…Mar 13 2020vijti.com

„Оставаме хората без възнаграждения, това трябваше да се случи, но трябваше да има някакви гаранции за бизнеса“, коментира пред бТВ представител на бранша.

Малкият и средният бизнес ще пострада, смятат всички.

„Логиката на всички мерки е да се ограничи разпространението на коронавируса“, заяви пред бТВ зам.-кметът на София Дончо Барбалов.

„Трябва да прилагаме социална изолация. Животът продължава“, отбеляза той.

Барбалов потвърди, че е имало струпване на хора по магазините, затова се е наложило да има патрули на СДВР. Той призова хората да не се паникьосват.

„Няма нужда, няма защо да се безпокоим“, посочи още Донче Барбалов.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния китайски коронавирус в реално време:

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!