Семейството на Ники не може да прибере тялото му от Испания! Да помогнем… за последен път!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Напусналият живота на 8 март Ники от Асеновград не може да се прибере у дома! Над 4000 евро ще струва транспортирането на тялото на момчето от Испания – сума, непосилна за семейството. „Мили хора, много от вас са се свързали с близките на Ники, за да поднесат съболезнования и да предложат помощта си. Благодаря от тяхно име! Наистина е нужна спешна помощ. Транспортирането на нашето момче от Испания ще надхвърли 4000 евро. Наличните средства в дарителската сметка в момента не могат да бъдат използвани за тази цел. Ако някой има желание и възможност, може отново да помогне финансово”, пишат близки до момчето в социалните мрежи.

Почина Ники от Асеновград, който се бори с рака от 10 години Почина 34-годишния Николай от Асеновград, който от почти 10 години се бори с рака. „Уважаеми прия…Mar 10 2020vijti.com

По молба на семейството даренията ще се събират във фитнес зала T-GYM в Асеновград или в кметството в Горни Воден. За допълнителна информация тел. 0899882311.

За живеещите в чужбина – PayPal Vencislav_ivanov89@abv.bg

Припомняме Ники от Асеновград остана в тежко състояние в болницата в Испания след последните две хирургически интервенции, осма и девета поред.

„През всички тези години на борба, Ники никога не е бил в по-трудна ситуация. Битката му е изключително тежка. Всеки ден прави физиотерапия, защото не е ставал от леглото повече от месец. Болките му са изтощаващи. Духът му, обаче е несломим! Такъв, какъвто го познаваме. Този всекидневен ад би смазал всеки. Не и него!“, писаха негови близки в социалните мрежи.

Близо 10 години Ники се лекува в университетска клиника в Навара, Испания от злокачествено образувание на дебелото черво с метастази. Младият мъж премина през тежки медицински процедури, които омаломощиха не само тялото, но и бяха истинско изпитание за психическата му издържливост. Последните две години бяха най-трудните за асеновградчанина. Хиляди българи се включиха в благотворителните кампании за събиране на средства за лечението му, Община Асеновград също многократно отпускаше пари от бюджета си, но, за съжаление, болестта победи Николай.

Насилвана жена остави разтърсващо писмо на гроба на Дари и НикиРазтърсващо писмо от неизвестна жена, която е жертва на домашно насилие, е било оставено на гроба на…Nov 3 2019vijti.com

Източник:глас.бг

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!