Скритата истина за коронавируса

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Публикуваме мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Днес ви представяме геополитически анализ на тема – Скритата истина за коронавируса с автор Радо Неделчев от патриотично движение “Народна сила“:
Коронавирус – вирус или биологично оръжие?

Първи случай на коронавирус, в който пациентът не е пътувал никъде и не е имал контакт със зараезниЦентърът за контрол и превенция на заболяванията на САЩ предаде за първия случай на коронавирус Covi…Feb 28 2020vijti.com

Вие, как мислите ?

Според мен, това е – биологично оръжие!

Кой го е пуснал, въпросното биологично оръжие?

Отговор – САЩ, чрез Пентагона и лабораториите им(имат – доста, доста лаборатории, в – Канада, Украйна, Узбекистан, Грузия, Казахстан, Азербайджан, Армения и т.н и т.н.

През 2016-та година – САЩ откриват, такава биологична лаборатория, в Армения.

През 2017-та, в – Азербайджан.

В света, има около 400 подобни лаборатории, но се изграждат, все нови и нови.

Болшинството, от тях – в бившите републики, от СССР и в Азия, точно до Китай и Иран.

Помислете логично, защо точно – Китай, днешна Русия и Иран.

В момента, САЩ водят икономически воини, точно с тези три държави – КитайРусия и Иран.

Но най-големият им враг, в момента е – Китай.

И понеже САЩ, не могат да смажат – КитайРусия и Иран, чрез военни действия, нито чрез санкции – хоп, идва ред на биологиочното оръжие.

Измислената история, че заразата уж е тръгнала, от китайски пазар, е толкова нелепа и толкова зле прикрита, с бели конци, че чак ми става смешно !

Бил Гейтс и жена му – Мелинда Гейтс, спонсорират такава биологична лаборатория, чрез тяхната фондация –  „Бил и Мелинда Гейтс“.

На 19 юни 2018 г. – финансираният, от британското правителство – Институт „Пърбрайт“, подава заявка, за патент на коронавируса. Патентът е издаден(на 20 ноември 2018 г.), от Европейското патентно ведомство, под номер – ЕР 3172319А1 и с наименование –  Coronavirus. За създатели на вируса, са вписани в патента, лицата – Erica Bickerton, Sarah KEEP и Paul Britton.

Един, от спонсорите на този институт, е фондация „Бил и Мелинда Гейтс“.

На 18 октомври 2019 г., много преди да бъдат докладвани първите случаи, фондацията „Гейтс“, институтът „Джон Хопкинс“ и Световният икономически форум, организираха събитие, в Ню Йорк, за – политици, служители, ръководители и медицински експерти, за да симулират огнище на коронавирус.

Как мислите, вие – дали тази “симулация“, е умишлена ?

Аз лично, мисля че – ДА !

През октомври 2019 г. – институтът „Джон Хопкинс“, прогнозира смъртта, на 65 млн. души от коронавирус.

И хоп – 4 месеца(по-късно), вече има коронавирус, който убива хората и по света и в Европа.

И сега – Бил Гейтс, дарява – 100 милиона долара, за коронавируса.

Колко удобно – хем го пускаш вируса, хем и уж – искаш да се бориш, с него.

А колко, ли ще спечели – милиарди !

Така ще спечели и Бил Гейтс, така ще спечелят и ТЕ !

Както – Сорос(в Украйна), така и – Бил Гейтс(сега), са само техни инструменти, за редуциране на населението.

Това, ИМ е целта, да останем само – 500 милиона душа(в света), за по-лесен контрол !

Но аз, ще ви кажа – НЕ четете, НЕ гледайте и НЕ вярвайте, на медиите – те(чрез скритите им господари – илюминатите, ви промиват мозъците и ви карат, да купувате – стоки, маски и лекарства, за да печелят, от вашата параноя) !!!

Спокойно, от самия коронавирус – НЕ се умира(умира се, единствено ако имате и други заболявания – коронавируса само допълнително усложнява, вече вашите заболявания)!

Аз ви съветвам – топъл чай(с истински мед), ракия(който пие), честа хигиена(вкъщи – миене на ръцете, с топла вода и със сапун), навън – мокри кърпички и гел, за ръце (на алкохолна основа) и не, на последно място – укрепване, на организма ви – минимално излизане навън(където има много хора, в затворени пространства), както и ограничаване на пътуванията, в чужбина(ако нямате, много спешна работа) !!!

Чрез тези начини(и за медиите и за съветите ми) – мозъка ви и организма ви – ще СА добре и няма да страдате, от абсолютно никакви вируси (включително и – коронавирус)!

Източник: Дунавмост

Д-р Кунчев огласи кошмарна прогноза за появата на коронавируса у нас!Времето на опазването на границите отминава. Вносът на новия коронавирус COVID-19 е неминуем. Това е…Feb 27 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!