Несретник с 10 братя и сестри се удави от безпаричие

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Несретник от Родопите се удави заради безпаричие. Тъжната новина сподели пред Lupa.bg полицай от РПУ-Кирково. Преди дни трупът на 39-годишният мъж бе изваден от язовир в околностите на с. Фотиново. Трагедията се разиграла, докато беднякът се е прибирал от работа в съседно село.

ЧЕРНА КОЛЕДА: Баща и двете му деца се удавиха в басейнТрагедия почерни Коледа – баща и двете му деца бяха открити мъртви вчера в плувен басейн в южния исп…Dec 25 2019vijti.com

Сигнал за ужаса бил подаден около 7,30 часа в понеделник. Дежурна оперативна група от полицията в Кирково извършила оглед на място. Няма следи от насилствена смърт, категорични са униформените.

По първоначални данни мъжът се прибирал от работа, когато спрял на почивка край водоема. Изведнъж обаче паднал във водата и се удавил, пише 24rodopi.com.

Младият мъж е от кирковското село Дюлица. Родопчанинът живеел с майка си, имал общо 10 братя и сестри. Бил разведен, с дете.

„Беше безработен. Хващаше се на надник за по няколко лева. Да помага за дворна работа на комшии и по други села. Сигурно се е прибирал от работа от съседно село, когато е решил да седне край язовира“, разказаха жители на селото.

Най-вероятно мъжът е консумирал алкохол край водоема. На стената на микроязовира са били открити празни бутилки, разказаха местни жители. Издирването му от близки е започнало още вечерта, когато мъжът не се е прибрал.

Пред наш репортер обаче униформен от Кирково сподели, че най-вероятно става дума за самоубийство от бедност. „Мъжът е живеел изключително тежко – в постоянно безпаричие, липса на работа и драми в семейството. Вероятно алкохолът му е помогнал да вземе най-трудното решение да посегне на живота си”, констатира нашият източник.

Източник: ЛУПА

Жена скочи в морето и се удави Тяло на удавник бе открито тази вечер край Моста в Бургас. Тялото е на 60-годишна психичноболна …Dec 8 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!