Славена Вътова издаде наследника на Слави

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Миската Славена Вътова показа водещият на новото вечерно шоу на bTV. Красавицата пусна снимка от фитнеса, а редом до нея е младокът, който ще води „Има такова шоу“, видя Lupa.bg. След проучване от страна на сайта ни, това е Ваня Джаферович. Двамата почти всеки ден тренират заедно в столичен фитнес, татуировките и ръстът също отговарят на бившия футболист и победител в Сървайвър.

„Днес в „Преди обед“ казах, че знам кой е новият водещ на вечерното шоу на bTV – следобеда даже тренирахме заедно, скоро ще разберете и вие“, написа Вътова и качи снимка на мъжа, но скри главата му със стикер.

Новото вечерно шоу трябва да стартира в края на януари, но до момента няма официално потвърждения за датата, името и водещия от страна на телевизията, която рекламира шоуто само с тийзващи видеа.

Няколко титуляри за стола на водещия се завъртяха в сферата на спекулациите – на актьора и продуцент Башар Рахал, на музиканта и артист Орлин Павлов, на стендъп комик Николаос Цитиридис и Папи Ханс, но снимката на Славена отхвърля тези спекулации, защото никой от гореизброените не отговаря на визията на човека от снимката на Вътова.

Източник: ЛУПА

Зрителите възмутени от Славена Вътова (СНИМКИ)Славена Вътова несъмнено е изключително красива жена, а тялото ѝ напълно спокойно може да се нарече …Oct 26 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!