И Цвети Грахич е бременна (Певицата чака бебе през март)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бившата беквокалистка на Слави Трифонов Цветелина Грахич е поредната популярна певица, която чака бебе, видя HotArena. Босненката е в шестия месец и очаква рожбата й да се появи на бял свят в края на март, твърдя запознати.

Цветелина Грахич, която бе дълго време част от семейството на „Шоуто на Слави“, спечели една от най-големите битки – тази за живота сиЖивотът на Цветелина Грахич явно се е преобърнал с главата надолу. Талантливата певица е внесла коре…Nov 27 2018vijti.com

Грахич и Кристиян Шаламанов, с когото са сгодени, все още не са съобщили новината публично. Музикантът от ромски произход и Грахич имат сериозна връзка от няколко години. Според някои именно той е причината Цветелина да напусне „Ку-ку бенд“ – босненката вече искала да създаде семейство и да си има дете, което било в разрез с договора й. След като си тръгнала от Слави обаче, Грахич разбрала, че има репродуктивни проблеми и няма да забременее лесно.

Според друга версия пък певицата е била изгонена от Дългия заради серия от провинения на работното място като закъснения и явяване на репетиции в нетрезво състояние, пише Галерия.

Грахич била принудена да напусне Слави Трифонов заради страшна ревностОткакто си тръгна от екипа на Слави Трифонов, бившата беквокалистка на „Ку-ку бенд” Цветелина Грахич…Apr 18 2019vijti.com

Източник: hotarena.net

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!