УЖАС! Пострадалата при мелето в Хасково загуби бебе в 9-ия месец (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бременната жена, която пострада при катастрофата в Новогодишната нощ в Хасково, е загубила бебето си, предадоха колегите от Haskovo.info. Веднага след инцидента 22-годишната хасковлийка беше откарана в АГО, където е установено отлепване на плацентата, а бебето е починало. Жената е била в деветия месец на бременността. Тя е настанена в ОАРИЛ, защото е и с травма на белия дроб. Засега е стабилизирана.

Шофьорът, предизвикал тежката катастрофа в Хасково – на 1,7 промила1,7 промила алкохол е отчела проверката с дрегер на шофьора, който предизвика тежка катастрофа в Хас…Jan 1 2020vijti.com

Още двама от петимата пострадали при катастрофата – мъж и жена на по 24 г. остават в Неврохирургично отделение с комоцио и травми, като са без опасност за живота.

Както weè wi syob]ihme, при катастрофата на кръстовището на булевард „Раковски“ и улица „Дунав“ се удариха три коли – БМВ, Опел и Деу. От полицията съобщиха, че виновен за катастрофата е 40-годишен водач, който се е спускал по „Раковски“. Тестът с дрегер е отчел 1.7 промила алкохол. Той е задържан и предстои от прокуратурата да му бъде повдигнато обвинение.

Тежка катастрофа в Хасково с петима ранени, сред които – и бременна женаТежко пътнотранспортно произшествие с петима ранени е белязало новогодишната нощ в Хасково. Инцидент…Jan 1 2020vijti.com

Източник: лупа.бг

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!