22 служителки на болница са бременни по едно и също време

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В болница в Кентъки, САЩ, се случило 22 служителки едновременно да забременеят.
Нови членове на семейството са очаквани от лекари, медицински сестри и административен персонал, 18 от които вече са родили безопасно. Две жени станаха майки в един и същи ден – 25 септември.

Бременната мама е озадачена, когато кучето не спира да лае. Тя не осъзнава, че то се опитва да я спасиКучетата са наистина невероятни същества – те са способни на неща, които хората никога не биха могли…Dec 1 2019vijti.com

Една от служителите очаква раждането на дете през януари догодина. Първата, която разказа за бременността си, е медицинската сестра от родилното Кристи Макдауъл.

На 13 май тя роди момиченце на име Присила с тегло два килограма. Детето трябваше да прекара 34 дни в интензивното отделение за новородени. „Тя вече е станала по-силна и е толкова голяма“, казва Макдауъл.

„Тя е много весела, постоянно се усмихва“, добавя тя. Макдауъл си спомня как след нея и други здравни работници също започнали да признават, че очакват бебе. „Поддържахме списък и някой постоянно въвеждаше ново име там“, каза тя.

Служителите на болницата считат себе си за част от едно голямо семейство и очакват с нетърпение момента, когато заедно ще отглеждат децата си.

Източник: За Жената

Ръждясал болт в еклер строши зъба на бременнаРъждив болт в апетитен еклер строши зъб на бременна жена от Пловдив. Бъдещата майка сигнализира за н…Nov 18 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!