Момичето, което почина във врачанско училище, било единствено в семейството

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Седмокласничката, която почина между първия и втория час във Враца, е единствено дете в семейството. Трагедията се разиграла в училище „Христо Ботев“. В понеделник сутринта момичето говорило по телефона с майка си, изведнъж изохкало и паднало на земята. В този момент майката разбира, че нещо се е случило. Съучениците на детето веднага извикали фелдшерката в училището, която направила опити за реанимация.

Ройтерс за Стояна Мутафова: Почина една от най-възрастните актриси в светаЦяла България е потънала в скръб. Не, цял свят е потънал в скръб, защото загубихме една жена-стихия,…Dec 10 2019vijti.com

„Направих обдишване и сърдечен масаж“, разказа тя пред Нова.

Незабавно е извикан екип на Спешна помощ, който пристига за 7 минути. След него е пристигнал и друг. За съжаление те не могли да спасят момичето.

Седмокласничката няма данни за хронични заболявания. Водела е абсолютно здравословен начин на живот. „Детето е предпочитало храна, приготвена вкъщи“, каза директорът на училището Виктор Кръстев.

В момента се изясняват причините за смъртта й.

Източник: Petel

Дете почина в училище във ВрацаМомиче е починало във СУ “Христо Ботев“ във Враца.   Невиждана трагедия се е случила тази сутрин в …Dec 9 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!