Дъщерята на Стоянка Мутафова: Прости ми за всичко

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мамо, много те обичам! Прости ми за всичко! С тези думи Муки, дъщерята на Стоянка Мутафова, се сбогува със своята майка!
В официалната страница на легендарната актриса във Фейсбук бе публикуван некролог на примата на Сатиричния театър. Хиляди почитатели пък продължават да изказват своите съболезнования за загубата й.

Лили Иванова трогна цяла България с прощалните си думи към Стоянка МутафоваПримата на българската естрадна музика Лили Иванова се сбогува във Фейсбук с актрисата Стоянка Мутаф…Dec 7 2019vijti.com

Стоянка Мутафова ни напусна вчера сутринта след дълго боледуване. Последно тя беше на лечение във Военномедицинска академия – София. Тя почина на 97 години. Обичаната от поколения българи актриса се превърна в легенда на едни от най-забавните комедии, поставяни на българската театрална сцена като „Големанов“ и „Госпожа Стихийно бедствие“. Въпреки славата си до последно Стоянка Мутафова остана близо до хората и никога не показа, че се е възгордяла. Неотлъчно до нея винаги беше дъщеря й Муки – Мария Грубешлиева.

Поклонението ще бъде в понеделник в Сатиричния театър. По ирония на съдбата преди Нова година България изгуби и друга обичана звезда на киното и театъра – Стефан Данаилов.

Източник: НОВИНИ.БГ

Ето какво си казаха Стефан Данаилов и Стоянка Мутафова преди да починатЗа 10 дни се сбогувахме с едни от най-големите ни актьори. Стефан Данаилов почина на 27 ноември, а д…Dec 7 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!