БГ гений: Благоевградчанин разшири панелка на 3-ия етаж с гарсониера, долепена до балкона СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Блок в Благоевград успя да шашне по-рано днес Аделина Радева и Виктор Николаев. Двамата водещи останаха в ступор от гледката и дори започнаха да разсъждават дали зрителите им не ги мамят.

„Синът на съседа се ожени и се наложи разширение. Така е озаглавена снимката“, поде Николаев, а след секунди се шашна.

„Това не може да е в Благоевград, щях да го знам! Абе, наистина ли това е в Благоевград, много се впечатлих“, непрестанно цъкаше той.

Кон на балкона в БлагоевградКон на балкона беше забелязан в благоевградския квартал „Орлова чука“.
“Грижовните” му мургави стопа…
Oct 19 2019vijti.com

„Инженерна мисъл, всеки може да почерпи опит. Важно е всеки да има периметър и лично пространство“, добави след секунди Николаев.

„Аз се чудя на тази широкоскроена тераса. Може би трябва да се остъкли. Според мен има място за мезонет, може да се направи едно таванско“, отвърна му Радева.

Николаев продължи да се вайка: „Ама, каква е тая безотговорност първия и втория етаж да не си го напълнят с тухли“, зачуди се с насмешка той.

Виктор апелира, ако още някой се е натъквал на този невероятен блок в Благоевград, да му изпрати снимки, защото умът му не побира как това нещо може да е именно в България.

Млад благоевградчанин бере душа след страшен кошмар на улицата СНИМКИ33-годишен мъж от Благоевград е в тежко състояние в реанимацията на МБАЛ-Благоевград след битов инци…Oct 29 2019vijti.com

Източник: Блиц

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!