Надрусана майка уби бебета си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

До седмица ще започне процесът срещу майката-наркоманка
Надрусана майка уби двете си бебета, като ги остави в колата под палещото слънце на 50° за цели 7 часа. Трагедията разтърси Авастралия, след като се оказа, че безжизнените тела на 2-годишната Дарси-Хелън на едногодишната Клои-Ан били транспортирани от дома им град Логан до болницата в отчаян опит да бъдат спасени, но безуспешно. Дечицата били забравени от надрусаната им майка Кери-Анн Конли нажежения автомобил.

Майка хвърли двете си деца от 9-ия етаж и се самоубиЖителка на Москва извърши зверско престъпление, след което сложи край на живота си. 36-годишната Люд…Nov 11 2019vijti.com

Австралийските медии съобщават, че майката е арестувана и е получила обвинение в убийство, както и за притежание на наркотици, пише Lupa.bg.

От разследването се разбира, че майката забравила децата си в колата, понеже заспала дълбоко след употреба на наркотични вещества. Температурата е била 31 градуса, а вътре в колата живакът достигнал 50. След като се събудила 7 часа по-късно и открила бебетата в колата, Кери-Ан се опитала да охлади телата им под студен душ.

Свидетели разказват, че когато видели медиците да отнасят децата, помислили, че тя са се удавили, защото целите били мокри. До седмица ще започне процесът срещу майката-наркоманка.

Източник: flagman

Дете уби майка си по изключително жесток начин пред очите на братчето сиВ Красногвардейския район в руския град Санкт Петербург жена бе жестоко убита. По предварителни данн…Oct 29 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!