„Гражданска отговорност“ ще поскъпне и за изрядните шофьори

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Цената на задължителната полица „Гражданска отговорност“ ще продължи да се увеличава за всички шофьори, дори да са изрядни на пътя и без нито едно провинение. Това ще се случва въпреки предстоящото въвеждане на системата „бонус-малус“, твърдят застрахователи пред БНР.

Ето я марката, която карат най-лошите шофьори, според британското проучванеКолата не е само средство за придвижване. Всеки автомобил си има свой характер и често той съвпада с…Oct 16 2019vijti.com

Според обявените намерения следващата година ще бъде базова за изчисляването на коефициента, с който през 2021-а застраховката ще поскъпва или поевтинява в зависимост от това дали шофьорът има нарушения.

Компаниите ще трябва да изчислят наново застрахователния пакет по „Гражданска отговорност“, посочи застрахователният експерт Цветанка Крумова.

„Предвижда се всички застрахователи да обявят свои базови тарифи пред Гаранционния фонд, тоест всички ще имат нови тарифи. Цената на застраховката върви нагоре“ , отбеляза Крумова.

Лампичките на таблото, които никой от нас не знае за какво точно светят. Полезна информация за всички шофьориКак да разбереш какво ти свети на таблото като там има буквално хиляди лампички. Драйверите с голям …Nov 3 2019vijti.com

Източник: trafficnews.bg

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!