Почина майката на Нана Гладуиш

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Почина майката на тв водещата Нана Гладуиш, научи ексклузивно Lupa.bg. Майката на водещата на „Съдебен спор” по Нова телевизия е издъхнала в старчески дом, където е живеела от доста години. Възрастната жена имаше тежък Алцхаймер и в последните си години не разпознавала нито една от двете си дъщери, научи сайтът ни.

Нана Гладуиш-Скова ми се половината лицеТова лято бе интересно, забавно и небезпроблемно за водещата на “Съдебен спор” Нана Гладуиш. Тя прек…Oct 28 2019vijti.com

„Не знам дали съм добре. Знаете, че много рядко си позволявам да изпадам в лични излияния, като изключим битките ми с рака. Но днес имам нещо да ви кажа, просто майка ми си отиде от този свят“, призна Нана.

„Много ми е тъжно и не е редно вас зрителите да занимавам с това, но ще си позволя да кажа, че аз съм това, което съм благодарение на моята майка. Тя беше един много галантен, много интелигентен човек, който свиреше на китара, на хармоника, на цигулка, на мандолина… Рисуваше и…. много неща мога да кажа още за нея“, сподели Нана тази сутрин в предаването си „Съдебен спор“.

Източник: ЛУПА

Драмите продължават: Оперираха мъжа на Нана (СНИМКИ)Проблемите в семейството на Нана Гладуиш продължават. Наскоро и мъжът на тв водещата легнал под ножа…Oct 29 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!