Ето я докторката, която върна вкъщи умиращото 3-годишно

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Майката на починалото 3-годишно момченце Алекс показа снимката и името на докторката, отказала да го приеме за лечение в Националната педиатрична болница. Това е д-р Елена Паскалева-Георгиева, която е специалист педиатър и детски пулмолог в София с над 35 години опит.

„Това е съществото (Елена Георгиева) което отказваше да приеме моето дете,докато го гледаше как умира.Как спите ,как се гледате в огледалото!“, написа почернената майка в социалната мрежа.

Доктор Мария Николова посочи витамина, който предпазва от 14 вида ракДоктор Мария Николова се е специализирала в областта на храненето и медицинската екология от 6 годин…Oct 26 2019vijti.com

Завършила е Медицински университет Пловдив през 1982 г. Своите специалности по Детски болести и Детска пневмология и фтизиатрия придобива през 1988 г. и 2017 г. От 2009 г. е специалист по Здравен мениджмънт. През 2015 г. д-р Георгиева става доктор по медицина след защита на дисертационен труд на тема „Диагностично-терапевтичен подход при бронхообструктивен синдром в ранна детска възраст“.

От 2001 г. се занимава с хомеопатия. Член на Европейското респираторно дружество и Български лекарски съюз.

От над 10 години е в Клиника по пулмология с интензивно отделение на Педиатричната болница „Проф. Иван Митев“.

Близка на майката написа още една ужасяваща история от практиката на докторицата:

„Тази жена преди седем години, на половин отворена врата ми съобщи заболяването на синът ми. Той беше бебе на 50 дни и нямаше смелостта като лекър да застане да говори с мен а стой в коридора. И така вече сме на 7 години,помагат ни всички други лекари в педиатрията ,но за жалост миналата година отново се сблъскваме с нея,защото е пулмолог.

Синът ми стоя 10 дни в болницата с температура и тя го наблюдаваше уж точно поради съмнения за пневмония.Слагаше слушалка и си тръгваше, докато не напълни с течност дроба и ни откараха в Пирогов за спешна операция,защото тази жена 5 дни не предприе нищо. Мълча си и дума не обели,а ни познава много добре.Отгледах детето си в Педиатрията,но тази жена за мен не е никакъв професионалист,никакъв човек.Направо съм бясна и ядосана.Думи нямам за безочието им“ (запазваме оригиналния правопис – б.р.).

Родителите на починалото 3-годишно: Докторите убиха и насВ педиатричната болница пазели спешното легло за пациент, който щял да дойде на следващия ден
Все ощ…
Nov 16 2019vijti.com

Източник: lupa

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!