17-годишна цигуларка открита обесена в дома си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Катя Цуканова е дъщеря на руски банкер милионер
Талантливата цигуларка Катя Цуканова е открита обесена в имението на баща си само осем дни след концерт в Кралската опера в Лондон.17-годишната музикантка е дъщеря на руския банкер Игор Цуканов. Тя била открита мъртва на 18 юни тази година.

Варненец изнасили родната си дъщеряМъж изнасили родната си дъщеря във Варна, тя опита да се самоубие. 40-годишният Стоян И. е с мярка з…Nov 7 2019vijti.com

„Дейли мейл“ съобщава, че днес е направил запитване за допълнителна информация за ученичката, учила в колеж в Бъкингам.

Момичето е споделило с психолог, че се бори да се справи със стреса от изпитите. Бащата на Катя твърди, че тя приела коктейл от наркотици, известен като „Келвин Клайн“, но според разследването в организма на момичето е имало алкохол, но не и дрога и е починала от фатално удушаване.

Според съда в Уестминстър случилото се с Катя е инцидент и тя не е имала намерение да се самоубие.

Катя се е обучавала в Кралския музикален колеж и е обявена за най-добър млад музикант на годината на миналогодишния фестивал Suoni dal Golfo в Италия.

В Кралската опера в Лондон, дни преди да си отиде, е изпълнила рецитал на творбите на Чайковски.

Според терапевта на момичето – Таня Лечи, Катя понякога се съмнявала в себе си и я обладавали негативни мисли.

„Тя е казвала, че понякога си мисли, че не иска да живее повече, но не искала да се самоубива“, коментира Лечи пред британското издание.

Във фаталната вечер момичето е било навън с приятели и се е прибрало вкъщи около 2.30 ч. След това е излязло пак, за последно е била онлайн в 3:21 часа, показват данните на телефона.

Върнала се е у дома и е била посрещната от баща си.

„Катя е младо момиче, което очевидно има някои психологически проблеми. Но не е оставила бележка, не е правила други опити да отнеме живота си, няма тежка история, която да е останала в нея“, коментират в британския съд и допълват, че по-скоро девойката е действала импулсивно под въздействието на алкохол и смъртта й е по-скоро злополука.

Родителите на Катя се занимават с финансиране на изкуствата и музиката.

„Моята дъщеря беше толкова щастлива и имаше толкова светло бъдеще. Тя беше толкова умно момиче и направи един лош избор. Какво можем да направим ние, родителите? Децата така или иначе ще правят каквото искат и никога не ни казват истината“, коментира бащата на момичето.

Източник: ЛУПА

25-годишен мъж изнасили бебе на 2 седмици, то е в много тежко състояние и се бори за живота сиДвуседмично бебе е било изнасилено и се бори за живота си в болница. Бебето е в детското отделение в…Oct 22 2019vijti.com

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!