Извънредно: Жестока трагедия с млада жена край София

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Сигналът за инцидента е подаден в 16:46 часа днес
Млада жена загина при зверска катастрофа на пътя София-Сливница, преди разклона за Петърч. Сигналът за инцидента е подаден в 16:46 часа в понеделник. Загиналата е около 22-годишна. Тя се е забила в крайпътно дърво.

Шофьор избяга от мястото на смъртоносна катастрофа, без да знае, че е блъснал съпругата и сина си (СНИМКИ)В китайската провинция Шандун водач е избягал от мястото на ПТП, оставяйки жена си и детето си да ум…Oct 29 2019vijti.com

Най-вероятно преди фаталния инцидент тя се е  движила с много висока скорост. Колата е смачкана до неузнаваемост. Пред БЛИЦ говорителя на Центъра за спешна медицинска помощ (ЦСМП) Катя Сунгарска съобщи, че жената е починала на място.

Временно движението при км 34 на път I-8 Божурище – Сливница в посока Драгоман се осъществява в една лента поради пътнотранспортно произшествие.

Шофьорите е необходимо да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват указанията на „Пътна полиция“, информират от АПИ.

Източник: БЛИЦ

19-годишно момиче загина при тежка катастрофа по пътя за „Маказа“: точно на мястото на катастрофата с МестанОт Областната дирекция на полицията потвърдиха новината за инцидента, станал тази сутрин около 7 час…Oct 25 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!