Защо другите бивши соцстрани са 30 години пред нас

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Доста години си играхме на партии и партийки, докато нараснаха до над 400 – фамилни, родови, приятелски, селски, квартални и т.н. Тази причина е една от основните да сме в това състояние. Дават се за пример всички други бивши соцстрани, но те си запазиха и икономиката, и армията, и селското стопанство и тръгнаха по новия политически път. Сега са над 30 години преди нас. Младите избягаха, за да търсят работа по света. България е обхваната от страшна демографска катастрофа.

Най-дръзкият обир през соца: Задигат с лада 2 чувала с париОфицерът от резерва полковник Георги Тишевишки е роден на 30 юни 1936 г. във врачанското село Доброл…Sep 23 2019vijti.com

Правителството не взема никакви мерки и работи за своите господари, на които българският народ не им е нужен, а им е нужна нашата страна.

Тези дни народът на Унгария показа какво и как да се направи за преодоляване на една партия, която не се съобразява с неговите изисквания. Обединиха се всичките партии и победиха в столицата и всички големи градове.

По-голямата част от интелигенцията, на която е задължение да се грижи за народа, е доволна и си кротува. Другата част от нея, водена от своите вождистки желания, си прави партийки, раздробявайки гласоподавателите. Видно е, че една шепа хора не са в състояние да променят нещата, но твърдо заявяват, че ще го направят, и лъжат електората, като му обещават, че след изборите ще настъпи рай.

Докога бе, българи? Ще се обединим ли като унгарците, или ще се топим като нация.

Инж. Христо Джуров

Източник: Ретро

Спомени от соца: Помните ли кравето мляко по време на комунизма – прилича ли на днешните млекаВъзрастните българи си спомнят, че едно време киселото мляко имаше трайност 72 часа, след което вкис…Sep 16 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!