Марта Вачкова се поглези с приказна ваканция в Дубай – посрещнаха я с червен килим (Снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Любимата ни сестра Жекова от „Откраднат живот“ напоследък има много поводи да е щастлива. Актрисата Марта Вачкова се е отдала на пътешествия и нови емоции в паузите от снимките на хитовия сериал по Нова Тв.

Марта Вачкова вдигна ръце от къщата си: Домът на актрисата не спира да се наводняваНяма оправия за къщата на Марта Вачкова в село Бойковец. Виличката се наводнява след всеки проливен …Sep 17 2019vijti.com

Само за няколко месеца тя успя да види Севиля и Кордоба, Петра, Париж, Миконос и Истанбул, а сега се наслаждава на красотите на Дубай .

От няколко дни Марта споделя с последователите си в социалните мрежи своите преживяван емирствата.
Марта в Дубай
Марта в Дубай

Вачкова се изкачи до 125-я етаж на небостъргача „Бурж Халифа“, видя пеещите фонтани, разходи се из мол „Дубай“, вкуси от екзотичния плод рамбутан, разгледа джамията „Шейх Зай“, а на традиционната вечеря в дубайската пустиня я посрещаха като истински звезда – с червен килим.
Червен килим в пустинята
Червен килим в пустинята

За есенната си приказка в Близкия Изток сестра Жекова е получила няколко дни почивка от „Откраднат живот“. Снимките на осмия сезон, който тече в момента по Нова телевизия, все още не са приключили. Въпреки това обаче продуцентът Евтим Милошев явно е решил да ѝ даде няколко свободни дни, за да сбъдне една от мечтите си.
Марта Вачкова плюшено зайче
Марта Вачкова плюшено зайче

На един от кадрите Вачкова е седнала на голям диван, на който позира с плюшени зайчета. На друг показва сърцевината на плода личи, която много наподобява формата на сърце.
плод личи
плод личи

Не липсват и кадри от красиви плажове и басейни, под които феновете ѝ пишат колко ѝ завиждат. Една от снимките пък показва голям червен килим на входа на спа комплекс, а под фотоса почитател на Вачкова е написал: “Този килим ще да е за тържественото посрещане на сестра Жекова!”.
Дубай от самолет
Дубай от самолет

Марта Вачкова движи с охрана: Жекова не може с един бодигард, нужни са й двамаКолоритната Мартина Вачкова тръгна с охрана, видя HotArena.
Не кой да е, а именитите й колеги Димо А…
Oct 7 2019vijti.com

Източник: За Жената

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!