Бойко Борисов: Радев лъже и агитира в изборния ден

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Премиерът Бойко Борисов пристигна в 78-о училище в родния му град Банкя. Министър-председателят дойде, за да упражни правото си на глас на местните избори малко след 13 часа.
„Президентът Румен Радев говори неистина като твърди, че му прехвърлям отговорността за избора на Иван Гешев за главен прокурор.“ Този коментар направи премиерът Бойко Борисов на излизане от секцията.

Десислава Радева с втори впечатляващ тоалет в ЯпонияВ момента Румен Радев и съпругата му са в Япония по случай официалното възкачване на император Нарух…Oct 23 2019vijti.com

От 24-ма членове на ВСС парламентарната квота е единадесет или илевън, ако така ще ме разбере по-добре. От тях само трима са кандидатури на ГЕРБ, а петима са на БСП и ДПС, партиите, които подкрепиха Радев, каза още Борисов.

Според премиера държавният глава нарушава изборния кодекс и извършва пряка агитация като в изборни ден е говорил по негов адрес.

ГЕРБ ще предложи нова промяна в процедурите за избор на главен прокурор. Ще бъде махната възможността министърът на правосъдието да издига свой кандидат за поста, каза още Борисов. За него тя била лицемерна и ГЕРБ нямало никога да издигнат свой човек за главен прокурор.

Гласувах за тези, които правят околовръстното шосе от Младост до Тракия, които направиха Южната дъга, Западната, които решиха кризата с боклука и правят паркове и булеварди, каза още Борисов.

Източник: ЛУПА

Радеви блеснаха с холивудска визия на церемонията в Япония (ВИДЕО)Президентската двойка на България блесна с ефектна визия в Япония на тържествената церемония по Интр…Oct 22 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!