Полицаи при проверка: Слагам ви прангите и ще започне порно в пълния му сценарий! (видео)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Скандален видеозапис на полицаи, извършващи проверка на шофьор, който неправомерно е спрял автомобила си на тротоара, е разпространен в социалните мрежи и предизвика бурно възмущение.
Според описанието, действието във видеото се развива в Тутракан, на 23.10.2019 година. Водачът, който е проверяван от униформените е включил телефона си да записва целия разговор, който на два пъти придобива доста краен характер.

Най-богатите пенсионери са полицаи и военни: Изнесоха данни колко е средната им пенсияПенсионерите от спец ведомства взимат средно 288,27 лв. повече
Полицаите и военните взимат двойно по…
Sep 4 2019vijti.com

Единият от полицаите иска от мъжа да покаже оборудването на автомобила. Без да има отговор, униформеният допълва: „Разпореждам ви, покажете си оборудването. Ако не изпълните полицейско разпореждане, казано накратко и на по-прост език, за да ме разберете – слагам ви прангите на ръцете, слизаме долу и там вече ще започне порно в пълния сценарий, ако ме разбираш!„.

След тази реплика започва подробна проверка на автомобила на записващия видеото, както и на документите му. При подаването им, единият от униформените прави забележка на водача, че му треперят ръцете.

„По-спокойно, нещо ви треперят ръцете…да не сте пил нещо?“, пита полицаят.

Малко по-късно двамата полицаи привикват човека до служебния им автомобил. Там той ги провокира още веднъж, като казва, че не е разбрал репликата с „порното“.

Полицаят отново повтаря, че щяло да има „много порно“ и да бъде „много цветущо“. В един момент полицейският служител се усеща, че шофьорът го снима и иска да му провери телефона, но той отказва. В този момент записът свършва

25-годишен мъж изнасили бебе на 2 седмици, то е в много тежко състояние и се бори за живота сиДвуседмично бебе е било изнасилено и се бори за живота си в болница. Бебето е в детското отделение в…Oct 22 2019vijti.com

 

 

Източник: Дир.БГ

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!