Маги Халваджиян и Кремена с 29 години брак! Направиха нещо невероятно

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Маги Хaлвaджиян и cъпругaтa му Крeмeнa празнува своята 29-та годишнина от сватбата, а изглеждат така, сякаш щастливото събитие се е случило миналата седмица.
Продуцентът сподели специална снимка в социалните мрежи, под която написа: „Днec. 29 гoдини Брaк! Oбичaйтe ce!:)))“

Халваджияните съсипаха проф. Вучков: Трупаха рейтинг на негов гръб с тежки гавриПроф. Юлиан Вучков, който завинаги слезе от своя телевизионен трон на 83-годишна възраст, години нар…Sep 27 2019vijti.com

По техните стъпки на любов и сплотеност сега вървят и синът на Маги и Кремена – Бебо Халваджиян и съпругата му Алекс Енева, които се радват на прекрасно момченце Еди.

По традиция на важните си дати, а и не само на тях, Маги и семейството му отскача на някоя екзотична дестинация. Все още не е ясно коя ще е този път, но доколкото познаваме страстта на продуцента към Малдивите, няма да се учудим, ако двойката е вече там.

Източник: БЛИЦ

Банков аферист измами Халваджиян: Продуцентът и жена му Кремена разтурят сделка за заведение в центъра на СофияПродуцентът Магърдич Халваджиян и съпругата му Кремена са напът да разтурят предварително сключена с…Sep 22 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!