Внимание: Това са 3 странни признака на рак, които бихме пренебрегнали

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Онколози са изброили неочевидни симптоми на злокачествен тумор, развиващ се в човешкото тяло. Експертите от британското благотворително дружество Cancer Research UK установиха, че следните три признака могат да бъдат признаци на рак, особено ако те продължават за дълъг период от време:

5 заболявания, които са по-лоши от ракаДнес рака се счита за едно от най-опасните заболявания. Все повече и повече хора годишно чуват ужасн…Oct 15 2019vijti.com

1. неочаквана дрезгавост;

2. удебеляване на крайните фаланги на пръстите;

3. силно потене през нощта.

Едно от най-страшните заболявания на нашето време е ракът. Туморите трудно се откриват и в голяма част от случаите последиците са фатални.

Д-р Ангел Каяджиев: Очите показват всички болести

Това е и причината учените по цял свят да провеждат редица проучвания, с надеждата да се намери лек за онкологичните заболявания.

Една от сферите, в които експертите са се съсредоточили е дали има връзка между кръвната група на човек и вероятността да се разболее от рак.

Припомняме, че най-голямото проучване в тази насока е проведено в Швеция и Дания.

Наблюдавани са 1,6 милиона души, първият от които е регистриран още през 60-те години. Те са наблюдавани в продължение на 20–40 години, след което учените са анализирали какви заболявания са развили хората, сравнявайки тези данни с кръвни групи.

Кардиологът с фалшивите стентове ходи на работа и продължава с гнусната практика, никой не взима меркиСкандалният кардиолог д-р Петър Лазов от Пазарджик, който взема 57 бона заплата, слагайки стентове н…Oct 10 2019vijti.com

Източник: zdrave.to

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!